Designed and built with care, filled with creative elements

Top

e-uchebnik.bg
създаден от издателство „Просвета”

Сайтът e-uchebnik.bg е създаден от издателство „Просвета” специално за най-младите – по години и по дух – в българското училище. За онези, за които компютърът, електронната дъска, лаптопът, таблетът и смартфонът са инструменти от ежедневието. Тези електронни пособия обаче неизбежно все повече се превръщат в основни участници в образованието.

Вече идва следващият етап – не само учителите, но и учениците и техните родители могат да ползват на домашния компютър, таблет и на смартфона си, електронните учебници, помагала, тестове и други образователни материали на „Просвета”.

Точно затова създадохме и сайта е-uchebnik.bg – за да бъдем винаги на Ваше разположение във виртуалното пространство. Оставяме на Вас да изберете как да направите своята крачка към познанието, дали да прелистите печатната страница, или да натиснете бутон.

А ние, екипът на „Просвета” и на сайта е-uchebnik.bg, се развиваме в посока, определена от Вас – създаваме среда за напредващите, намираме отговори за любознателните, подпомагаме развитието на амбициозните.

Правим това, защото искаме България да расте умна и образована. Станете част от нашата кауза!

IZZI e модерна среда за провеждане на онлайн обучение и самоподготовка

Електронно четимият учебник е електронно копие на печатния учебник и Не съдържа допълнителна информация и материали. Електронно четимите учебници от 1. до 7. клас са БЕЗПЛАТНИ .

IZZI e модерна среда за провеждане на онлайн обучение и самоподготовка. По-бързо, по-успешно и по-лесно учене с помощта на много интерактивни материали, тестови задачи, видео и аудио, симулации, анимации, панорами, изображения, галерии и мултимедия. Всички материали са достъпни безплатно.

Електронният учебник, както и електронно четимият, е електронно копие на печатния учебник, но обогатен с допълнителни интерактивни материали.

Express Publishing

Безопасен интернет

www.safenet.bg – Българският Център за безопасен интернет действа от 2005 г. с частичната финансова подкрепа на европейските програми „Безопасен интернет“ и от 2014 г. – „По-добър интернет за децата“. Той се координира от неправителствената Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ в партньорство с Асоциация „Родители“ и рекламна агенция ДеКони. Основните дейности на Центъра включват:

– обработване на сигнали за детска порнография и компютърни посегателства срещу деца и непълнолетни;

– консултиране по телефон и по онлайн канали на деца, непълнолетни, родители и учители при инциденти на деца онлайн;

– разработване и провеждане на различни обучения на деца, млади хора, родители, учители и други професионалисти;

– разработване на различни материали, целящи да повишат информираността на обществото за рисковете за деца при ползване на интернет, социални мрежи и мобилни устройства, както и начините за превенция и търсене на помощ.

Центърът е член на европейската мрежа от 30 центъра за безопасен интернет Insafe, както и на Международната асоциация на интернет горещи линии INHOPE, която обединява 42 държави.

Уча.се

Ние, екипът на Уча.се, помагаме на учениците да станат успешни и щастливи! Образованието и развитите умения дават възможност на всеки да постига целите и мечтите си. Така заедно подобряваме България!

Полезни връзки

Министерство на образованието и науката https://www.mon.bg/
Министерство на туризма https://www.tourism.government.bg/
Държавна агенция за закрила на детето https://sacp.government.bg/
Регионално управление на образованието Пловдив  http://ruobg.com/begin/obl_id/16
Община Хисаря www.hisarya.bg