Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Достойно представяне на Средно училище „Христо Смирненски“ на Националния кръг на състезанието „Най-добър млад готвач“, „Най-добър млад сервитьор“ и „Най-добър млад хлебар-сладкар“!

Учениците на СУ,,Христо Смирненски“ се представиха блестящо на Националното състезание по професии, проведено в Интер Експо център гр. София на 18,19 и 20 април 2022 година.Състезанието се проведе в три категории ,,Най-добър млад готвач“ и ,,Най-добър млад сервитьор“ и „Най-добър млад хлебар-сладкар“. Участваха училища от цяла България със своите ученици, подготвяни от учителите си през последните месеци.

Учениците Диан Димов- готвач, Майкъл Петков- сервитьор и Ваня Начева- сладкар за пореден път доказаха, че обучението по професионална подготовка в нашата гимназия е на необходимото високо ниво и се постигат отлични резултати при участието в конкурси и състезания.Нашите възпитаници постигнаха съответните призови места:

Диан Димов- 11 място от 18 участници, в направление „Най-добър млад готвач“

Майкъл Петков- 4 място от 18 участници, в направление „Най-добър млад сервитьор“

Ваня Начева- 19 място от 26 участници, в направление „Най-добър млад хлебар-сладкар“

Опитът и контактите, установени със специалисти в бранша на ресторантьори и кулинари са истинската голяма награда за учениците ни!

Гордеем се с вас! Дерзайте за нови покорени върхове!

Специални поздравления и благодарности за учителите Ви.

Post a Comment